Inspiroiva ympäristö tyky-päivään

Tyky- ja virkistyspäivä tarjoaa henkilökunnalle mahdollisuuden oppia tuntemaan toisensa paremmin sekä viettää aikaa yhdessä stressittömässä ilmapiirissä. Onnistunut virkistyspäivä kohottaa yhteishenkeä ja parantaa työilmapiiriä. Parantunut työhyvinvointi auttaa organisaatiota menestymään, sillä hyvinvoiva henkilöstö toimii työyhteisönä tehokkaasti.
   

Kaupin keilahalli sijaitsee mahtavien maastojen ympäröimänä; lumen aikana pääset suoraan laduille ja lumettomana aikana metsään suunnistamaan. Valmiit lenkkeilyreitit antavat kaikille mahdollisuuden liikkua oman jaksamisen mukaan.
   

Keilahallissamme on 24 juuri uusittua, upeaa keilarataa. Käytettävissä on myös kahvapallo. Kysy myös ohjaajaa keilaukseen mukaan.
   

Kahvila Kumossa on tarjolla kahvia, virvokkeita, makeaa ja suolaista pikkupurtavaa. Meillä on mahdollisuus saada tilauksesta  myös laajemmat paketit ruokailuun, joka päivä. 
   

Kahvilan puolelta löytyy yksi biljardipöytä sekä vanhan hyvän ajan kolikkopelejä.
   

Pukuhuoneidemme yhteydessä on saunatilat ja omat pukuhuoneet sekä miehille että naisille.
  

Palavereja varten tarjoamme valittavaksi kaksi erillistä kabinettia, toinen 10 henkilölle ja isompi koulutuskabinetti jopa 40 henkilölle. Koulutuskabinetissa esitykset voidaan katsoa videotykillä ja tiloihin on mahdollista tilata tarjoilua.
  

Autamme mielellämme tyky/tyhy-päiväsi suunnittelussa! Ota yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä juuri teidän näköinen päivä.
  

keilahalli@kaupinkeilahalli.fi
Puh: 03 3126 0500