Lasten keilasynttärit

Varaa lapsellesi huippuhauskat synttärit Kaupin Keilahallissa! Me hoidamme tarjoilun ja loppusiivouksen– sinun tehtäväsi on tulla päivänsankarin kanssa juhliin. Meillä on saatavilla myös erillinen synttärien vetäjä, kysy lisää!

Synttärit alkavat kokoontumisella, keilakenkien valitsemisen jälkeen keilojen kaatoon. Tunnin keilojen kolinan jälkeen herkutellaan (45 min), tänä aikana on myös mahdollisuus avata lahjat. Syntymäpäivien kokonaiskesto on noin kaksi tuntia.

Peruspaketissa on seuraavat herkut:

  • Pillimehua tai limsaa (valitse toinen)
  • Popcornia
  • Jäätelötorni (laktoositon)
  • Erilaisia karkkeja

    Lisäksi syntymäpäiväsankarille yllätyslahja!

Voit myöskin tilata meiltä synttärisankarille  kakun (kysy tarjous). Pystymme tarjoamaan gluteenittomat ja laktoosittomat vaihtoehdot. Huomioittehan muut erityisruokavaliot itse.

Teethän varauspyyntösi vähintään 7 päivää ennen juhlapäivää. Tarkistamme varaustilanteen ja vahvistamme varauksen tai ehdotamme toista ajankohtaa. Kun varaus on tehty, mahdolliset peruutukset on tehtävä 2 arkipäivää ennen synttäreitä. Myöhemmin peruutetuista varauksista perimme 50% maksun, koskee myös sairaustapauksia.
Kutsukortit voit tulostaa tästä linkistä

 

Toivottu päivämäärä ja kellonaika

Osallistujamäärä sisältäen synttärisankarin



Haluatko ohjaajan keilaukseen? 1h / 40 eur



Jäätelötornin maut




Juomat



Lisätarjoilut


Sipsit 250 g / 6,00 eur



Nuggetit 0,50 eur / kpl



Paketin kokonaishinta


Yhteystiedot


Synttärisankarin nimi Monta vuotta synttärisankari täyttää Varaajan koko nimi Varaajan puhelinnumero Varaajan sähköpostiosoite Muuta lisättävää, esim. allergiat

Vastaathan kaikkiin kenttiin.